Barion Pixel

* ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK:

Megértettem, hogy ez egy havidíjas előfizetés, amit bankkártyával kell kiegyenlítenem, és automatikusan megújul. A megrendeléskor fizetendő bruttó végösszeg levonásra kerül (Ez a következő 30 napra biztosít hozzáférést a zárt tartalmakhoz.).

 

Az előfizetés bármikor lemondható egy e-mail-t elküldésével az torisuli2@gmail.com e-mail címre. A levélnek tartalmaznia kell a megszüntetni kívánt e-mail címet, amivel a vásárlás történt, és az üzenetet, hogy meg szeretné szüntetni az előfizetést.

 

Előfizetésedet a Törisuli fiokóm menüpontja alatt is lemondhatod! Ehhez nem kell mást tenned mint, hogy kattints a termék neve mellett lévő előfizetés lemondása gombra.

 

Pénz visszafizetési garanciát nem tudunk vállalni a rendszerhasználat, és adminisztrációs költségek miatt, így az előfizetés megszüntetési kérelem levelet a fordulónap (30 naponta) előtt 48 órával kell elküldeni a fenti címre.

 

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (https://www.torisuli.hu/) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és  tranzakciónkként hozzájárulásod nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

 

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion nem fér hozzá.

Várj még egy kicsit!

Nézd meg, hogy mi az a 10 hiba, amit 10-ből 9 vizsgázó elkövet a töri érettségin!

Várj még egy kicsit!

Nézd meg, hogy mi az a 10 hiba, amit 10-ből 9 vizsgázó elkövet a töri érettségin!