Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

A Töri Suli tananyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Gyakran előfordul, hogy a díjbekérő és a visszaigazoló email a spam vagy promóciós mappában landol az e-mailjeid között. Ha a díjbekérőt/visszaigazoló emailt nem találod a leveleid között, ne felejtsd el a spam vagy a promóciós mappában is megnézni!

 

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a Barion felel.

Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell egy-két napot, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tananyagokhoz.

Az előfizetésed lemondásához kérlek, írj egy e-mailt a torisuli2@gmail.com e-mail címre, és 48 órán belül leállítjuk az előfizetésedet.
Kérlek, figyelj arra, hogy ne a fizetési fordulónapon írj e-mailt, mert ebben az esetben lehet, hogy nem érkezik meg hozzánk időben a kérésed, vagy nem tudjuk azonnal feldolgozni a kérésedet (mi se 0-24 órában ülünk a gép előtt). Ha túl későn jelzed a lemondási szándékodat, előfordulhat, hogy a barion rendszere levonja a havidíjat a számládról. Ebben az esetben ezt már nem tudjuk visszafizetni, de cserébe még a befizetést követő hónapban nézheted a Töri suli tananyagait.
 

A tananyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben meg tudd tanulni azt, amire a kiváló történelem érettégin szükséged lesz.

A tananyagokat videóban mondom el neked, de minden videóhoz tartozik egy részletes, alapos, könnyen megtanulható vázlat pdf-ben, ami kidolgozott tételként is szolgál számodra.

A Töri Suli tananyagait én, azaz Jánosi Valéria állítottam össze saját, több mint 20 éves tanári és vizsgáztatói gyakorlatom alapján.

Maradtak még kérdéseid?

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran a torisuli2@gmail.com e-mail címre. 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.

Várj még egy kicsit!

Nézd meg, hogy mi az a 10 hiba, amit 10-ből 9 vizsgázó elkövet a töri érettségin!

Várj még egy kicsit!

Nézd meg, hogy mi az a 10 hiba, amit 10-ből 9 vizsgázó elkövet a töri érettségin!