Barion Pixel

A Töri Suli teljes körű segítség a közép szintű töri érettségizőknek

Videós tananyagok

Közép töri ABC

A legtöbb vizsgázó ezért kap kevés pontot a történelem érettségin, avagy ezért van szükséged a Töri Suli tananyagaira:

Fogalmad sincs, hogyan kell jól megírni egy történelem esszét, lövésed sincs, hogy mit kell csinálni a forrással.

A Közép töri ABC-ben részletesen, konkrét feladatokon keresztül videókban megmutatom, hogyan írj meg egy rövid és egy hosszú esszét. Hidd el, nem atomfizika! Van néhány trükk, amire figyelni kell, ha megérted ezeket, utána már menni fog, mint a karikacsapás!

Elhiszed, hogy elég, ha majd az érettségin elemzed a forrásokat, nem kell erre tanulni.

Ez a legnagyobb tévedés! Még a közép szintű történelem érettségit sem lehet megúszni tanulás nélkül. De megkönnyítem számodra a tanulás kínkeserves óráit: a videós leckékben feliratokban látod és hallod is a tananyagot, így dupla hatékonysággal fog megragadni a fejedben a szükséges információ.

Nincs időd, mert négy másik tárgyból is érettségizned kell, és a nyelvvizsgát is meg kell szerezned. Na meg ott van a szalagavató, a barátok és a nagy bulizások. Ki ér rá mindemellett még törit is tanulni?

A videós tananyag lesz a te megoldásod, mert bárhol, bármikor hallgathatod: utazás közben, iskolába menet, akár még a töri óra előtt is. Kihasználhatod a holtidőket, hogy aztán a szabadidődet csakugyan a barátaiddal tölthesd.

Fogalmad sincs, hogyan kell forrásokat elemezni, képtelen vagy jól megoldani a forráselemzős feladatokat.

A videós tanagyagban minden témakör végén összeállítottam neked egy – csak arra a korszakra vonatkozó – forráselemzős feladatsort, és a megoldókulcsot is a kezedbe adom. Ha végigcsinálod a 12 feladatlapot, tuti, hogy nem lesz gondod vele az érettségin!

Nincs időd kidolgozni a szóbeli tételeket, a tankönyvből pedig irtó nehéz kibogarászni a lényeget.

A videós tananyagban minden olyan tételt elmagyarázok neked, ami előkerülhet a szóbeli és az írásbeli érettségin. Minden egyes videós leckéhez kapsz egy kidolgozott tételt, ami elég részletes ahhoz, hogy ha megtanulod, maximum pontszámot kapj a szóbeli érettségin.

Milyen élet vár rád,

ha a Töri Sulival készülsz a történelem érettségire?

Nem kell többet izgulnod a töri dolgozatok és felelések előtt.

Elfelejtheted az idegességet és a stresszt, mert magabiztosan állsz majd a megmérettetések elé, és biztos lehetsz abban, hogy mindent megtettél azért, hogy a maximumot hozd ki magadból.

Profi módon megtanulsz forrást elemezni és esszét írni.

Nem leszel többé kiszolgáltatva a feladatlapokat készítők kényének-kedvének, mert pontosan tudni fogod, hogyan gondolkodnak azok, akik összeállítják a történelem érettségi feladatait, és a helyes válaszokat fogod adni az írásbeli érettségin.

Rengeteg időd és energiád szabadul fel, mert nem kell többet a tankönyvet, az órai jegyzeteidet bogarásznod, a neten kutakodnod, hogy alaposan felkészülj.

Itt mindent egyben a kezedbe adok. Egy saját magántanárt kapsz, akit akkor „veszel elő”, amikor akarod, akkor tanulsz ebből a tananyagból, amikor éppen ráérsz. Nem pazarlod többet az idődet tételek kidolgozásával, hiszen kézhez kapod a profi szinten, tanár által kidolgozott tételeket.

Ha nem vagy elégedett az iskolai oktatással, ha unalmasak a töri órák a suliban, ha átláthatatlanok számodra az összefüggések, akkor ennek most vége!

Megfizethető áron juthatsz hozzá a világosan, logikusan felépített videós tananyagokhoz és kidolgozott tételekhez. Megmutatom a legfontosabb összefüggéseket, amelyeket az érettségin elvárnak tőled. Még a hatékony tanuláshoz is kapsz könnyen következő tippeket.

A tanárod és az osztálytársaid is meg fognak lepődni azon, hogyan lettél „töri guru”.

Júniusban pedig büszkén és elégedetten mutogathatod majd a remek érettségi bizonyítványodat!

Teljesül az álmod, és bekerülsz álmaid főiskolájára, egyetemére, és megalapozhatod a jövődet.

Jövő szeptemberben pedig boldog egyetemistaként folytathatod az életedet.

Ezért fogod imádni a Töri Suli anyagait

avagy ezt kapod a videós tananyagban

Azonnal hozzájutsz az összes tananyaghoz

Mert más előkészítőkhöz képest nem ütemezve kapod a tananyagot, hanem a befizetés után rögtön hozzáférsz a teljes tananyaghoz, és egy évig akkor és azt tanulsz belőle, amit akarsz.

Online tananyagok, amit bárhol, bármikor tanulhatsz

Több mint 70 videó vár rád, amelyekben egy tanár mondja el neked ismét a tananyagot úgy, hogy a videó feliratain egyszerre látod és hallod is a leckét. A látott és hallott tananyag 20%-kal hatékonyabban marad meg.

Gyors, személyes segítség egy 23 éve vizsgáztató tanártól

Ha elakadsz valahol, e-mailben személyesen fogok válaszolni az összes feltett kérdésedre. Bármit kérdezhetsz, ott leszek.

Témakörönként összegyűjtött fogalmak, évszámok

Minden témakör végén megtalálod a kigyűjtött évszámokat, magyarázatokkal ellátott fogalmakat. Nem kell többet bogarásznod a tankönyvet és a netet, elég, ha ezeket megtanulod.

Tesztelheted a tudásodat​

Minden témakör végén találsz egy arra a korszakra vonatkozó, rövid választ igénylő forráselemzős feladatsort, amit korábbi érettségik feladataiból állítottam össze. Ha megoldottad, akkor a megoldókulcsból rögtön ellenőrizheted is a válaszodat.

Ha csatlakozol a Töri Suli tanulói csapatához, ezek ütik a markodat BÓNUSZKÉNT!

Ezeket a bónuszokat a megrendelés befizetése után megtalálod a tanulói fiókodban.

Érettségi esszé csekklista

Elkészítettem neked egy gyorsan memorizálható csekklistát, amelynek segítségével még stresszhelyzetben is profi esszét írhatsz, és tutira semmi nem marad ki az esszédből.

Felkészülési ütemterv

Készítettem neked egy ütemtervet, amelynek segítségével beoszthatod az idődet. Ha ezt követed, biztosan nem marad ki egyetlen tananyag sem, nem tanulsz meg fölösleges leckéket, és egészen biztos, hogy időben végzel az ismétléssel. Az érettségi reggelén pedig nyugodtan, magabiztosan állhatsz a megmérettetés elé.

Milyen tananyagokat találsz a Töri Suliban?

Az ókor és kultúrája

A középkor

A középkori magyar állam

A kora újkorban

Magyarország a kora újkorban

Nemzetállamok és az imperializmus kora

A polgárosodás Magyarországon

A világháborúk kora

Magyarország a világháborúk korában

A jelenkor 1945-től
napjainkig

Magyarország 1945-től a rendszerváltozásig

Társadalmi, állampolgári, pénzügyi és munkavállalói ismeretek

A Közép töri ABC

47 oldalas e-book pdf-formátumban​

Most már elég jól látod, hogy miről is szól a Töri Suli. De vajon neked való?

Neked való a Töri Suli

Még bizonytalan vagy?

Nézd meg, mit mondanak rólam azok, akik az elmúlt években velem készültek az online emelt szintű felkészítőn! Ezeket a véleményeket nem én kértem, hanem a velem készülő diákok maguktól írták nekem a sikeres töri érettségijük után.

Ha mindezt a 70 órát egy magántanártól szeretnéd megvenni, akkor átlag 3.000 Ft-os óradíjjal számolva 210.000 Ft-ot fizetnél ezért.

Ehelyett most egy rendkívül kedvező árat kínálok neked: ennek a tizedéért tiéd lehet mindaz a tudás, amiért mások vagyonokat fizetnek egy magántanárnak.

Hogy ez miért éri meg nekem? Mert nem kell házhoz mennem, termet foglalnom, és azt szeretném, hogy azok is minőségi tudást kaphassanak, akik nem jutnak el az elit oktatás színtereire, vagy nem tudják megfizetni a drága magántárt.

Válassz csomagot!

Csak a tudás!

Csak a videós tananyagok

BÓNUSZ

A Csak a tudás csomag ára:

1 éves hozzáférés ára: 34.980 Ft helyett:
32.300 Ft

Tavaszi akció 2023. április 30. éjfélig!

Rendeld meg most, mert havonta emelkedni fog az ár! Kezdj el minél előbb tanulni!

MERT KIVÁLÓ ÉRETTSÉGIT AKAROK!

AZ ÁRAK HÓNAPRÓL HÓNAPRA EMELKEDNI FOGNAK!

  • 2023. február: 28-ig :28.300 Ft
  • 2023. március 31-ig : 30.300 Ft
  • 2023. április 30-ig: 32.300 Ft

Az 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS ÁRA:

Pontszámmaximalizáló csomag

Videós tananyag + Közép töri ABC

KÖZÉP TÖRI ABC

BÓNUSZ

A Pontszámmaximalizáló csomag ára :

1 éves hozzáférés ára: 37.980 Ft helyett:
35.200 Ft

Tavaszi akció 2023. április 30. éjfélig!

Rendeld meg most, mert havonta emelkedni fog az ár! Kezdj el minél előbb tanulni!

MERT KIVÁLÓ ÉRETTSÉGIT AKAROK!

AZ ÁRAK HÓNAPRÓL HÓNAPRA EMELKEDNI FOGNAK!

  • 2023 február 28-ig : 31.200 Ft
  • 2023. március 31ig : 33.200 Ft
  • 2023. áprilisi 30-ig 35.200 Ft

Az 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS ÁRA:

FIGYELEM!

A Megrendelés oldalon található űrlap mezőit gondosan töltsd ki, különben nehéz lesz összekapcsolni a befizetőt és a felhasználót!

Maradtak még kérdéseid?

A Töri Suli tananyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a (………)  felel.

Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell egy-két napot, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tananyagokhoz.

A tananyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben meg tudd tanulni azt, amire a kiváló történelem érettégin szükséged lesz.

A tananyagokat videóban mondom el neked, de minden videóhoz tartozik egy részletes, alapos, könnyen megtanulható vázlat pdf-ben, ami kidolgozott tételként is szolgál számodra.

A Töri Suli tananyagait én, azaz Jánosi Valéria állítottam össze saját, több mint 20 éves tanári és vizsgáztatói gyakorlatom alapján.

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran a torisuli2@gmail.com e-mail címre. 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.