Barion Pixel

Teljes körű történelem érettségi felkészítés közép és emelt szinten a 2024-ben vagy az után érettségizőknek
az új Nemzeti Alaptanterv szerint!

Videós tananyagok

Ha neked is szükséged van egy magas történelem érettségi pontszámra a felvételihez, akkor a Töri suli új videós érettségi felkészítője ehhez minden segítséget megad neked!

A legtöbb vizsgázó sokkal kevesebb pontot kap az érettségin, mint amit a tudása alapján megérdemelne!

Ha a Töri Suli érettségi felkészítőt használod te már nem fogod elkövetni ezeket a hibákat!

Nem vagy tisztában azzal, hogy az iskolai tananyag és az érettségi követelményrendszer nem ugyanaz!

A középszintű töri érettségire nem kell újra megtanulnod mind a négy év tananyagát, csak bizonyos témaköröket, tankönyvi leckéket. Minek tanulnál fölöslegesen? A Töri Suli érettségi felkészítőjében csak a vizsgán szükséges tananyagok videóit láthatod.

Az emelt szintű érettségi követelmények közé sajnos néhány olyan témakör is bekerült, amiről a tankönyvben csak pár sort olvashatsz. A Töri Suli érettségi felkészítőjén ezeket a témákat részletesen elmagyarázom, és kidolgozott, azonnal tanulható tételeket is kapsz

Nincs időd tételeket gyártani, a tankönyvből pedig nagyon nehéz kibogarászni a lényeget.

Sajnos sokan másoktól kapott, bizonytalan színvonalú tételekből tanulnak, és ez erősen lerontja az érettségi eredményüket. Te NE csináld ezt!

A Töri Suli érettségi felkészítőjén a videókban részletes, szaktanári magyarázatot kapsz, és minden videó alatt megtalálod az adott lecke részletesen kidolgozott, azonnal tanulható tételét is!

Az érettségi évében annyi minden mást kell csinálni! Ott van négy másik tantárgy, amiből érettségizni kell, szalagavató, ballagás, barátok és bulik. Ki ér rá törit tanulni?

Ez persze mind érthető, hiszen egyszer vagy végzős gimnazista! Csakhogy ennek az lesz a következménye, hogy áprilistól elönt a pánik, és elképzelni se tudod, hogyan fogsz töriből leérettségizni. Ha már hónapokkal korábban elkezdesz ismételni a Töri Suli videói segítségével, elkerülheted a vizsga előtti pánikot, és sokkal jobb pontszámokat kapsz, mint a társaid.

Ha emelt szintű érettségire készülsz, különösen fontos, hogy már 11.-től heti rendszerességgel ismételj! Ehhez minden segítséget megtalálsz a Töri Suli videós érettségi felkészítőjén.

Fogalmad sincs, hogyan kell forrást elemezni, és abban bízol, hogy a jó szövegértési készséged majd átsegít az érettségin.

Nos, emiatt a téves hiedelem miatt már jó néhány diákot láttam megbukni. A forráselemzés egy készség, amit sok gyakorlással lehet csak elsajátítani. Ebben segítenek neked az érettségi felkészítő egyes témaköreinek végén található rövid választ igénylő, forráselemzős érettségi feladatok, amihez a megoldókulcsot is megtalálod a tananyag felületen.

Írtál már néhány érettségi esszét, de nem érted, hogy a tanárod miért ilyen kevés pontot adott rá.

A Töri Suli érettségi felkészítő oldalán közép és emelt szinten is találsz néhány videót, amelyekben példákon keresztül részletesen elmagyarázom, hogyan kell megírni egy rövid, hosszú és komplex esszét.

A legtöbb diáknak soha nem magyarázták el, hogy a kiadott szóbeli érettségi témakörök és a szóbeli vizsgán kihúzott tétel NEM UGYANAZ!

Ez különösen az emelt szintű vizsgán kínos, amikor a vizsgahelyzetben tudod meg, hogy a felkészülésed alatt kidolgozott feleletterved nem ér semmit! Ez rendkívül kellemetlen, mert ott és akkor már nem sok mindent tudsz csinálni.

A Töri Suli érettségi felkészítőjének a tananyagában találsz videót arról is, amelyben részletes, alapos segítséget adok a szóbeli vizsgához.

Ez nem egy szokványos, tucat érettségi felkészítő!
25 évnyi tanítás alapján pontosan tudom, hogy mire van szükséged!

Ha csatlakozol a Töri Suli érettségi felkészítőjéhez, akkor…

Nem kell többet izgulnod a töri dolgozatok, felelések és a töri érettségi előtt!

Elfelejtheted a stresszt és az idegességet! Nyugodt magabiztossággal állhatsz majd a vizsgahelyzetek elé, mert tudod, hogy az elmúlt hónapokban rendszeresen készültél, ráadásul rendkívül alapos, minőségi tananyagot tanultál meg! A Töri Suli tananyaga szigorúan követi a Nemzeti Alaptantervet és az iskolai tankönyveket! Vagyis azt fogod megtanulni, amit tényleg számon kérnek.

Profin megtanulsz forrást elemezni, esszét írni.

A videókban részletesen, konkrét esszéken, forráselemzős feladatokon keresztül megmutatom, hogyan oldd meg az írásbeli feladatokat. Mire eljutsz az érettségiig, készség szinten menni fog mindez, és még egy olyan esszét is egészen jól meg fogsz írni, amihez esetleg nincs elég tárgyi tudásod!

Rengeteg időt nyersz!

Nem kell többet tételt kidolgoznod, esetleg a neten keresgélned. Nem kell a tankönyvi szövegből valahogy kihámozni a lényeget. Mindent egyben a kezedbe adok. Egy saját magántanárt kapsz, akit akkor veszel elő, amikor akarsz. Bárhol, bármikor tanulhatsz, nem kell egy magántanár vagy egy csoportos érettségi felkészítő idejéhez igazodnod. .

Ha unod a suliban a töri órákat, ha képtelen vagy odafigyelni, esetleg nehéz a tanári magyarázatból kihámozni a lényeget és a fontos összefüggéseket, akkor ennek most vége!

Megfizethető áron jutsz hozzá a világosan, logikusan felépített tanári magyarázatokhoz és tényleg könnyen tanulható, részletesen kidolgozott tételekhez. Megmutatom a legfontosabb összefüggéseket, eseményeket alakító tényezőket, mert a vizsgán ezt fogják kérni tőled.

Olyan minőségi oktatáshoz juthatsz hozzá, ami eddig esetleg nem volt elérhető számodra. Felveheted a versenyt azokkal, akik négy évig elit gimnáziumokban tanultak.

20 évig tanítottam egy budapesti belvárosi gimnáziumban, ahol a szigorúságomról és a magas elvárásaimról voltam „hírhedt”. Az általam kidolgozott tananyagok részletesebbek, alaposabbak, mint a tankönyvek – különösen emelt szinten.

Olyan magas pontszámot kapsz majd a töri érettségin, amiről most még csak nem is álmodsz!

Tényleg! Azok a diákjaim, akik a videók segítségével tanultak, begyakorolták az érettségi feladatokat, rendre azt írják nekem, hogy soha nem gondolták, hogy ennyire szép eredménnyel zárják majd a töri érettségit.

Ezért fogod imádni a Töri Suli érettségi felkészítőjét

avagy ezt kapod a videós tananyagban

Azonnal hozzájutsz az összes tananyaghoz

Szemben az élő felkészítőkkel, itt nem ütemezve kapod a tananyagot, hanem a befizetés után rögtön hozzáférsz az összes videóhoz, tételhez. Vagyis egyszerre ismételheted a régi leckéket, és kapsz segítséget azokhoz az anyagokhoz is, amit éppen a suliban tanultok.

Bárhol, bármikor, bármit tanulhatsz!

Mivel a tananyagokat egy online felületen találod, bármikor tanulhatsz. Nem vagy magántanárhoz vagy érettségi felkészítőhöz kötve. Csak internetcsatlakozás szükséges, és már tanulhatsz is!

Más videós érettségi felkészítővel szemben nem kell megvenned az emelt szintű tananyagot, ha csak közép szintre készülsz.

Mi szétválasztottuk a kétféle felkészítőt, és csak azt adjuk neked, amire valóban szükséged van.

Mivel ez egy havi előfizetéses rendszer, nem kell egyszerre nagyobb költségbe verni magad.

Havi egy mozijegy áráért hozzáférsz a teljes érettségi tananyaghoz! Ezt sehol máshol nem kapod meg! A Töri Suli rendszere ebben a pillanatban ebből a szempontból egyedülálló. Ráadásul, ha nem tetszik a dolog, bármikor lemondhatod az előfizetésedet. Szemben azzal, amikor befizeted a drága felkészítő árát, majd a második órán rájössz, hogy nem azt kapod, amit vártál.

Gyors, személyes segítséget kapsz egy 25 éve vizsgáztató tanártól

Ha tanulás közben elakadsz valahol, e-mailben személyesen fogok válaszolni a kérdéseidre. Nem kell többet különféle facebook csoportokban a sorstársaidat kérdezgetni. Egy szakképzett, rutinos vizsgáztató tanár válaszol majd minden kérdésedre.

A tananyagot egyszerre látod és hallod

Minden videót úgy készítettünk el, hogy a tanári magyarazát alatt egy ppt fut, ahol a diákon képek, ábrák, grafikonok, térképek segítik a jobb megértést. A kutatások szerint a látott és hallott tananyag 20%-kal hatékonyabban marad meg a fejedben.

Témakörönként összegyűjtött fogalmak, évszámok

Nem kell többé azon gondolkodnod, hogy egy évszámot meg kell-e tanulnod. Kigyűjtöttem neked az érettségin kötelező évszámokat és fogalmakat – eseménnyel, magyarázattal együtt. Neked nincs más dolgod, csak meg kell tanulnod.

Tesztelheted a tudásodat

Minden témakör végén találsz egy arra a korszakra vonatkozó, rövid választ igénylő forráselemzős feladatsort, amit korábbi érettségik feladataiból állítottam össze. Ha megoldottad, akkor a megoldókulcsból rögtön ellenőrizheted is a válaszodat.

Nem árulunk zsákbamacskát: nézz bele egy videóba!

Most már elég jól látod, hogy miről is szól a Töri Suli érettségi felkészítő De vajon mikor érdemes csatlakozni?

Jánosi Valéria

magyar-történelem szakos tanár

Ha még bizalmatlan vagy velem szemben, nézd meg, miért érdemes megfogadni a tanácsaimat!

Még bizonytalan vagy?

Nézd meg, mit írtak azok, akik az elmúlt években a Töri Suli videós felkészítőjével készültek az érettségire!

Miért érdemes most csatlakoznod a Töri Suli érettségi felkészítőjéhez?

Mert a tanév során a felkészítő havidíja hónapról hónapra emelkedni fog. Minél előbb csatlakozol, annál olcsóbb lesz számodra a felkészítő.

Garantálni tudom, hogy ha most előfizetsz, ez az ár számodra soha nem fog emelkedni! Amíg le nem mondod az előfizetésedet, ezt a rendkívül kedvezményes árat fogod fizetni. 

Ha belegondolsz, ez olcsóbb, mint egy magánóra ára! Ráadásul semmiféle kockázatot nem vállalsz, mert az előfizetésedet bármikor lemondhatod. Ha más érettségi felkészítő tanfolyamokat választasz, ott egyben kell kifizetned 30-90. 000 Ft-ot, és ha nem tetszik, vissza se kapod a befizetett pénzedet!

Hogy ez miért éri meg nekem? Mert nem kell házhoz mennem, termet foglalnom, és azt szeretném, hogy azok is minőségi tudást kaphassanak, akik nem jutnak el az elit oktatás színtereire, vagy nem tudják megfizetni a drága magántárt.

Nézzük, mi mindent tartalmaz a Töri Suli érettségi felkészítője!

Válassz csomagot!

FIGYELEM!

A Megrendelés oldalon található űrlap mezőit gondosan töltsd ki, különben nehéz lesz összekapcsolni a befizetőt és a felhasználót!

Középszintű történelem érettségire készülök

KÖZÉP TÖRI ABC

47 oldalas e-book a közép szintű töri érettségi legfontosabb tudnivalóiról

4 db videó, ahol konkrét példákon keresztül megmutatom

  • hogyan old meg a rövid választ igénylő feladatokat
  • hogyan írj meg egy hosszú esszét
  • hogyan írj meg egy rövid esszét
  • hogyan felelj szóban

BÓNUSZ

Ha most megrendeled, az előfizetői ár számodra NEM FOG EMELKEDNI

Havi előfizetési díj: 8 500 Ft

 1 éves előfizetés (12 hónap a befizetéstől számítva): 24.980 Ft

(3 havi előfizetést ajándékba adunk!)

2 éves előfizetés (24 hónap a befizetéstől számítva): 39.980 Ft

(12 havi előfizetést ajándékba adunk!)44

Rendeld meg most, mert az árak havonta emelkedni fognak! Kezdj el minél előbb tanulni!

MERT KIVÁLÓ ÉRETTSÉGIT AKAROK!

Emelt szintű történelem érettségire készülök

Aki emelt szintű érettségire készül, annak tudnia kell a teljes középszintű tananyagot is!

Tehát a te tudáscsomagodban benne lesz a teljes középszintű videós tudásanyag:

Középszintű tudásanyag:

Emelt szintű tudásanyag

EMELT TÖRI ABC

Minden, amit az emelt szintű történelem érettségiről tudni kell (Egy vizsgáztató tapasztalatai)

50 oldalas e-book a emelt szintű töri érettségi legfontosabb tudnivalóiról

5 db videó, ahol konkrét példákon keresztül megmutatom:

  • hogyan old meg a rövid választ igénylő feladatokat
  • hogyan írj meg egy hosszú esszét
  • hogyan írj meg egy rövid esszét
  • hogyan írj meg egy komplex esszét
  • hogyan felelj szóban

BÓNUSZ

Ha most megrendeled, az előfizetői ár számodra NEM FOG EMELKEDNI!

Havi előfizetési díj: 11 500 Ft

1 éves előfizetés (12 hónap a befizetéstől számítva): 34.9800 Ft

(3 havi előfizetést ajándékba adunk!)

2 éves előfizetés (24 hónap a befizetéstől számítva): 53.980 Ft

(12 havi előfizetést ajándékba adunk!)5

Rendeld meg most, mert az árak havonta emelkedni fognak! Kezdj el minél előbb tanulni!

MERT KIVÁLÓ ÉRETTSÉGIT AKAROK!

A Töri Suli érettségi felkészítőjét bankkártyával is tudod fizetni, és ennek komoly előnyei vannak:

Kényelmes részletfizetés

Nem kötelező 1 éves tagságot vállalnod, fizetheted automatikusan a bankkártyádról havonta a tagdíjat, így nem kell egy összegben fizetned. (Bár az éves díj kedvezőbb, mert 2 hónapot ajándékba kapsz.)

A te kezedben van a kontroll!

Nincs semmilyen hűségidő, a fiókodban bármikor lemondhatod az előfizetést.

Pénzt takarítasz meg.

Az automatikus bankkártyás fizetéssel jóval kevesebb működési költség keletkezik, ezt pedig nem kell megfizetned.

A bankkártyás fizetés teljesen biztonságos

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás. A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetés a Barion rendszerén keresztül fog megtörténni.

Maradtak még kérdéseid?

A Töri Suli tananyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

A tananyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben meg tudd tanulni azt, amire a kiváló történelem érettégin szükséged lesz.

A tananyagokat videóban mondom el neked, de minden videóhoz tartozik egy részletes, alapos, könnyen megtanulható tétel pdf-ben, ami kidolgozott tételként is szolgál számodra.

A Töri Suli tananyagait én, azaz Jánosi Valéria állítottam össze saját, több mint 26 éves tanári és vizsgáztatói gyakorlatom alapján.

A Töri Suli érettségi felkészítő teljes tananyagát a befizetés pillanatától teljes egészében láthatod, nézheted, letöltheted.

A havidíjat  bankkártyával és átutalással is ki tudod fizetni. A bankkártyás megoldás a legkényelmesebb számodra, hiszen amennyiben hasznosnak találod a tananyagokat, a havidíjat kényelmesen le tudjuk vonni tőled havonta. De választhatsz egyéves és kétéves előfizetést is.

Természetesen a havidíjas tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. A bankkártyád adatait mi nem ismerjük, nem is tároljuk. A fizetésért a Barion rendszere felel.

Az egyéves vagy kétéves előfizetés esetén nem élhetsz a visszalépés jogával.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre az éppen aktuális áron. Ez a díj a jövőben is várhatóan kedvezőbb lesz mint a havidíjas előfizetés.

A Töri Suli érettségi felkészítőjének díja fix. Amilyen áron először előfizettél, azt az árat fogod fizetni mindaddig, amíg le nem mondod az előfizetést, vagy éves díjra nem váltasz. Nincs semmi rejtett költség, áfa, hűségnyilatkozat vagy bármi egyéb csalafintaság.

Minden befizetésedről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban, a fizetésed fordulóján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Természetesen mindent meg fogunk tenni, hogy elégedett legyél a tananyagainkkal, azonban, ha mégis le szeretnéd mondani a tagságodat, ezt bármikor megteheted. A fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a havi előfizetésedet. Ezzel azonnal megszűnik a tagságod, és többé nem vonjuk le a számládról a havidíjat.

A jelentkezés erre a tudásanyagra lezárult.

Ez a termék jelenleg nem vásárolható, de 2024. május 21. -től ismét elérhető lesz. 

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran a janosiv@torisuli.hu e-mail címre. 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.

Hová küldhetem az ingyenes videót?

Várj még egy kicsit!

Nézd meg, hogy mi az a 10 hiba, amit 10-ből 9 vizsgázó elkövet a töri érettségin!