Barion Pixel

Megrendelés

Csak a tudás! Csak a videós tananyagok

VIDEÓS TANANYAG

BÓNUSZ

A Csak a tudás csomag ára:

1 éves hozzáférés ára: 34.980 Ft helyett:
32.300 Ft

Tavaszi akció 2023. április 30. éjfélig!

Rendeld meg most, mert havonta emelkedni fog az ár! Kezdj el minél előbb tanulni!

HOGYAN MŰKÖDIK?

  1. Megrendeled a választott felkészítő csomagot.
  2. A megrendelés után kapsz egy e-mailt, a csatolmányban egy díjbekérővel. Az ebben található számlaszámra tudod átutalni majd a felkészítő csomag árát.
  3. Gyakran előfordul, hogy a díjbekérő és a visszaigazoló email a spam vagy promóciós mappában landol az e-mailjeid között. Ha a díjbekérőt/visszaigazoló emailt nem találod a leveleid között, ne felejtsd el a spam vagy a promóciós mappában is megnézni!
  4. Amint megérkezik a befizetés, e-mailben kapsz hozzáférést a tanulási felülethez.
  5. A tananyagok a befizetéstől számított egy évig teljes egészében bármikor a rendelkezésedre állnak.

FIGYELEM!

Ezt a részt gondosan töltsd ki, különben nehéz lesz összekapcsolni a befizetőt és a felhasználót!

A befizető neve mindig az a személy, akinek a számlájáról érkezik majd az utalás. A felhasználó az a diák, aki a tanulói fiókot létrehozza, és használja majd a tananyagokat.

FELHÍVOM A FIGYELMEDET ARRA, HOGY A „MEGRENDELÉS” GOMB MEGNYOMÁSA FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET JELENT A SZÁMODRA! VAGYIS HA A „MEGRENDELÉS” GOMBRA KATTINTASZ, AKKOR KI KELL FIZETNED A VÁLASZTOTT FELKÉSZÜLÉSI CSOMAG ÁRÁT.

Maradtak még kérdéseid?

A Töri Suli tananyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a (………)  felel.

Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell egy-két napot, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tananyagokhoz.

A tananyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben meg tudd tanulni azt, amire a kiváló történelem érettégin szükséged lesz.

A tananyagokat videóban mondom el neked, de minden videóhoz tartozik egy részletes, alapos, könnyen megtanulható vázlat pdf-ben, ami kidolgozott tételként is szolgál számodra.

A Töri Suli tananyagait én, azaz Jánosi Valéria állítottam össze saját, több mint 20 éves tanári és vizsgáztatói gyakorlatom alapján.

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj bátran a janosiv@torisuli.hu e-mail címre. 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.